Start binnenwerkzaamheden Centrum 1 uitgesteld

8 juli 2001 | VERSTUUR | PRINT   

De (al eerder aangekondigde) werkzaamheden in de algemene en gemeenschappelijke ruimten van Centrum 1 zijn nogmaals uitgesteld. Om alles goed te kunnen voorbereiden zullen de werkzaamheden in de tweede helft van augustus (na de bouwvak) gaan starten. Vóór de werkzaamheden beginnen krijgen de bewoners nader bericht, omdat het noodzakelijk is dat de gemeenschappelijke ruimten (gang, keuken, sanitaire ruimten, meterkast) door de bewoners leeg worden gehaald voordat we aan de slag kunnen. Met name de keuken moet niet alleen worden ontruimd maar ook goed schoongemaakt, in verband met reparaties aan de vloerbedekking en het tegelwerk.

Wat gaat er ook al weer gebeuren? Op Uilenstede 2 t/m 50 en Uilenstede 72 t/m 98 wordt het tegelwerk van de sanitaire ruimten en het marmoleum hersteld en wordt waar nodig loodgieterwerk verricht. Bovendien wordt het schilderwerk in de gemeenschappelijke (binnen de eenheid) en algemene (buiten de eenheid) ruimten vernieuwd. Met dit schilderwerk wordt begonnen zodra het overige werk in een gebouw is afgerond. In de trappenhuizen van Uilenstede 52 t/m 70 zullen de vloeren en het schilderwerk worden hersteld.