Inbreker op Uilenstede

10 mei 2004 | VERSTUUR | PRINT   

Op 13 april 2004 is er een bekende van de politie op Uilenstede aangehouden. Wegens gebrek aan bewijs is deze persoon inmiddels weer vrijgelaten. Het signalement is te lezen op de KabeltjesKrant en de VBU-website.
Men wil proberen om voldoende bewijs tegen deze man te verzamelen om hem langer vast te kunnen houden. Daarom vraagt de politie aan alle bewoners op Uilenstede: Wie is er de afgelopen weken slachtoffer/getuige geweest van inbraak in een woning/eenheid op Uilenstede?
Het is van groot belang dit door te geven aan het wijkrechercheteam van Amstelveen/noord. Dit kan op de volgende manieren:
per telefoon: 0900-8844 of per email: rob.haas@amsterdam.politie.nl

   Er is 1 reactie op
  Inbreker op Uilenstede

  1. Inbrekers en insluipers | Uilenstede Nieuws | Uilenstede.nl  | 13 juli 2007 om 11:31

    [...] Waarschuwing! Een oude bekende inbreker / insluiper is weer op Uilenstede gesignaleerd (lees hier). Dus hou je deuren goed gesloten en op slot, vooral de eenheidsdeur, en laat ook de balkondeur niet onnodig openstaan, bijvoorbeeld als er niemand thuis is. Van deze persoon is bekend dat hij van de eventuele gelegenheid gebruik maakt. [...]