Uilenstede Nieuws is onafhankelijk

15 september 2006 | VERSTUUR | PRINT   

Het Uilenstede Nieuws is een onafhankelijke website met nieuwsberichten van en over Uilenstede, Amstelveen (omgeving) jongeren en studenten. Iedereen kan reageren op de berichten en zijn of haar mening geven.

Dit nieuwsbericht over uw eigen Nieuws is blijkbaar nodig omdat er bij sommige mensen verwarring heerst over wie nu wat schrijft en beïnvloedt.

Het Uilenstede Nieuws is een onafhankelijke website in eigendom bij de redactie van het Uilenstede Nieuws. Die schrijven de berichten en reageren op posts of mails van lezers. De informatie wordt actief gezocht door de redacteuren, gehaald uit publieke informatie, of verkregen door tips van bewoners van Uilenstede.

De website is ontstaan uit het programma Uilenstede Nieuws dat (nog altijd) tweewekelijks op UilenTV wordt uitgezonden. Ook de inhoud van dat programma is volledig voor de verantwoordelijkheid van de makers. Het Nieuws wordt sinds 6 januari 1999 uitgezonden. Toen heette het nog VBU-journaal omdat één van de makers op dat moment VBU-bestuurlid was.

UilenTV wordt mogelijk gemaakt door de VBU (gefaciliteerd) maar is verder een onafhankelijke stichting. Die zich ten doel stelt televisie te maken door en voor Uilenstede-bewoners.

Bron: Uilenstede Nieuws

   Er is 1 reactie op
  Uilenstede Nieuws is onafhankelijk

  1. Boos  | 15 september 2006 om 11:18

    Vrije nieuwsgaring mag toch iedereen doen?