Student ontwikkelt inburgeringsspel

21 februari 2007 | VERSTUUR | PRINT   

Student ontwikkelt inburgeringsspelInburgeren vervelend? Een student uit Amstelveen heeft een computerspel ontwikkeld om leuk mee in te burgeren. De 28-jarige student Ricardo Makosi vindt dat inburgeren leuker en spannender kan zijn dan de zware debatten en verplichte cursussen. 

Integreren in Nederland is voor veel mensen echter een spannend avontuur waarbij ze veel grappige en rare situaties beleven. Makosi verbeeldt dit avontuur in zijn online game Rits Je In. Het spel is vanaf eind maart gratis te spelen. Makosi is finalist van de Integratie Contest. Op 23 maart wordt de winnaar door Job Cohen bekendgemaakt.

Zie http://www.ritsjein.nl/

   Er is 1 reactie op
  Student ontwikkelt inburgeringsspel

  1. Frits  | 28 februari 2007 om 16:42

    Hallo,

    Ik ben Frits de mascotte van ‘Rits Je In’, kijk op mijn website, http://www.ritsjein.nl , voor meer informatie over het project ‘Rits Je In’, ook kun je hier gratis de soundtrack downloaden en beluisteren.

    Met vriendelijke groet,

    Frits, namens de rest van het ‘Rits Je In Team’

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT