Vogels voeren en vogelpoep

21 februari 2007 | VERSTUUR | PRINT   

Uilenstede soap 1dubbel 3 - WietOp verschillende balkons op Uilenstede kun je gedurende de wintermaanden, en op sommige plekken het hele jaar, vetbolletjes en pindanetjes zien hangen. Dit om onze gevleugelde vrienden de vogels te voeren. Leuk voor de vogels, minder leuk voor de benedenburen.

De balkons die onder deze “voederplaatsen” liggen zijn vaak te herkennen aan de schijtsporen. Op de één of andere manier slagen vogels er altijd in om net voordat ze landen, of nadat ze geland zijn, even te kakken. Daarbij raken ze bijna altijd wel een balkonrand of iets anders.

De echte (schijt)meesters slagen er soms zelfs in, om de ramen te raken! En natuurlijk alles wat daartussen ligt (het balkon en wat er eventueel op staat dus).

Het is dan altijd een balkon dat onder het voederbalkon ligt, blijkbaar zijn ze wel zo sluw / geëvolueerd dat ze nooit op het  balkon van de voederaar zelf schijten.

Dus voor mensen die veel last van vogelexcrementen op hun balkon hebben, kijk eens omhoog (op het goede moment natuurlijk). Voor iedereen die lekker vogels aan het voeren is, denk een beetje om je benedenburen.

Bron: Uilenstede Nieuws

   Er is 1 reactie op
  Vogels voeren en vogelpoep

  1. jasper  | 21 februari 2007 om 17:23

    Hehe… geinig stukje. Heb zelf geen last van vogelpoep, gelukkig.

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT