Terreinonderhoud bij 102

30 mei 2007 | VERSTUUR | PRINT   

Fietsen op Uilenstede niet meer veiligSinds vorige week is de firma SOP in opdracht van DUWO bezig met terreinonderhoud bij Uilenstede 102. Het gehele middenstuk tussen de 102 woningen is opgebroken. En wordt momenteel opnieuw bestraat.

De hoop is dat alles eind volgende week klaar is. 

De fietsenrekken die hier stonden zijn, inclusief enkele nog in de rekken aanwezige fietsen, verplaatst naar de grasvelden naast de teerweg tussen het VBU-kantoor en het Sportcentrum. Hier liggen ook enkele grote zandhopen en enkele tientallen stapels met bestratingsmateriaal.

DUWO had de bewoners d.m.v. de bekende oranje A4 aanplakpapieren gewaarschuwd de fietsen voor 21 mei te verplaatsen (waarnaar toe stond er niet bij), maar dat heeft lang niet iedereen gedaan. Met als gevolg dat her en der op de stoepen voor de woningen en in de bosjes nog stapels fietsen liggen. 

Ook is door onbekenden één van de bomen die hier in het midden stond omgezaagd. Alleen de stomp van deze boom, die ook al halfdood was, getuige het ontbreken van een bladerenkroon in de zomer, staat er nog.

Bron: Uilenstede Nieuws

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT