Campuscontracten: de huidige situatie

vbu | 25 maart 2008 | VERSTUUR | PRINT   
Duwo is van plan om met terugwerkende kracht campuscontracten in te voeren bij oud-studenten. De VBU is het niet eens met de manier waarop Duwo handelt in deze situatie. We bekijken dit nu samen met bewonersorganisaties uit Amsterdam en Delft, waarmee we een koepelorganisatie aan het oprichten zijn. Door deze kwestie op koepelniveau aan te pakken staan we sterker tegenover Duwo. Daarnaast is het proces al verder gevorderd in Delft dus het is des te belangrijker dat we gezamenlijk proberen om Duwo een halt toe te roepen. Duwo heeft pas heel laat advies gevraagd aan de bewonersorganisaties, nadat er al uitspraken gedaan zijn over de plannen. De Koepel in oprichting (Duwoners, VulcABo, VBU) heeft besloten om de adviesaanvraag van Duwo onvoldragen te achten. We hebben hem teruggestuurd naar Duwo met de opmerking dat we op korte termijn een overleg willen en dat het proces tot die tijd stopgezet moet worden. Ook hebben we om een nieuwe en verduidelijkte adviesaanvraag gevraagd. Tot nu toe hebben we hier nog geen antwoord op gekregen van Duwo. Zodra er meer nieuws is laten we het jullie zo snel mogelijk weten. Voor een eerder bericht over de campuscontracten kun je het nieuwsbericht van 15 februari lezen.
bron | Vereniging van Bewoners van Uilenstede

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT