NIET PARKEREN: Bestratingswerkzaamheden

31 maart 2008 | VERSTUUR | PRINT   

UilenstedeSinds dinsdag 25 maart is de gemeente bezig om de parkeerplaats die het dichtste bij de Beneluxbaan ligt opnieuw te bestraten. Dat is dus de parkeerplaats rondom de snackkeet “Snackbar Amstelveen”. De werkzaamheden zullen een week of vier gaan duren.

Bewoners worden dringend verzocht om hun auto’s daar niet meer te parkeren. Helaas was uw Nieuws niet eerder op de hoogte en kon dit bericht dus niet eerder worden geplaatst. Maar als het goed is heeft de gemeente aan de omliggende bewoners folders gestuurd. Dat zou dan dus in ieder geval voor Hoogbouw 1 en 2, Uilenstede 102 en de vijverhuisjes moeten gelden. 

Inmiddels is er ook een rood / wit schrikhek geplaatst en een wit bordje met het wegsleepicoon. De werkzaamheden zijn al begonnen op het achterste deel. Daar staan nu nog een vijftal auto’s die hier blijkbaar lang parkeren, of zijn gedumpt.

Op dit moment kun je je auto nog gewoon op de aan de weg zelf liggende parkeerplaatsen parkeren.

Bron: Uilenstede Nieuws, DUWO

   Er is 1 reactie op
  NIET PARKEREN: Bestratingswerkzaamheden

  1. Perkeren op het Zand | Uilenstede Nieuws  | 5 april 2008 om 16:39

    [...] de snackkeet op Uilenstede is sinds 25 maart eigenlijk afgeslotn i.v.m. bestratingswerkzaamheden (lees hier). Een aantal auto’s staat er nog van voor de aanvang van de werkzaamheden. Maar inmiddels [...]

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT