Battle of the Units

26 mei 2008 | VERSTUUR | PRINT   

Het collegejaar loopt weer richting het einde en dat betekend op Uilenstede weer verschillende festiviteiten. Zo is er op 12 juni een Wijkfeest o.a. georganiseerd door de VBU, een speciaal jubileumprogramma van de Griffioen voor haar 10-jarig bestaan en is er komende donderdag, 29 mei, weer een Battle of the Units in het Sportcentrum van de VU op Uilenstede.

Battle of the Units, donderdag 29 mei 2008.

Het programma van Battle of the Units begint om 18.00 uur. De kosten zijn 5 Euro en je kan je in ieder geval tot en met woensdag nog inschrijven. Er is basketbal (3-3), pannavoetbal (2-2), volleybal (6-6), een spinningmarathon, ergometerwedstrijden en bodyworklessen. Voor een volledig overzicht inclusief wat het kost en wat je ervoor krijgt: lees hier.

Wijkfeest

Het wijkfeest wordt georganiseerd door de VBU, Sportcentrum VU, de Griffioen en Cafe Uilenstede gezamenlijk. De festiviteiten zullen plaatsvinden bij de drie laatsgenoemde organisaties op Uilenstede (lees hier). Iedereen die denkt nog wat hieraan te kunnen toevoegen wordt van harte uitgenodigd contact op te nemen met de VBU.

Cultuurcentrum de Griffioen bestaat dit jaar 10 jaar. Dat wordt gevierd met een jubileumprogramma van zondag 18 mei tot en met zondag 15 juni. Zo is er vanavond een concert van het VU-Koor & VU-Kamerkoor, worden er verschillende filmklassiekers uitgezonden, een musicalmedley en een toneelstuk. Verder is er op vrijdag 6 juni een groot feest met o.a de band coverband Rubber. Voor het volledige programma: lees hier.

Bron: Uilenstede Nieuws, verschillende websites.

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT