Fietsenopruimactie 28 mei!

vbu | 27 mei 2008 | VERSTUUR | PRINT   
Dit voorjaar wordt op woensdag 28 mei op Uilenstede een fietsenopruimactie gehouden. Tijdens deze actie worden gestickerde fietswrakken uit de fietsenstallingen, de fietsennietjes  en van het terrein verwijderd. Voor je eigen veiligheid is het belangrijk dat de entree's van de flats en wooneenheden vrij zijn. Waarom? De fietsen blokkeren de uitgangen en vluchtroutes. Dat is gevaarlijk. Bij calamiteiten moeten bewoners de flat snel en veilig kunnen verlaten. Kostbare tijd gaat verloren wanneer hulpdiensten worden gehinderd door een geblokkeerde entree. Fietsen horen in de fietsenstalling of aan de fietsnietjes. Bewoners wordt daarom met klem verzocht  daarvan gebruik te maken. Gestickerde fietswrakken worden uit de stalling verwijderd. Vind je een sticker van DUWO/VBU of de politie op je fiets? Haal deze eraf! Je fiets wordt dan niet verwijderd! De fietswrakken waarop op 28 mei nog steeds een sticker bevestigd is, worden eerst geregistreerd waarna ze worden afgevoerd naar de AFAC (Amsterdamse Fietsen Afhandel Centrale). De geregistreerde fietsen zullen bij de AFAC worden opgeslagen. Bewoners die vinden dat hun fiets onterecht is verwijderd, hebben 3 maanden de tijd om contact op te nemen met de AFAC, telefoon 020-33 44 522 (tijdens kantooruren bereikbaar).
bron | Vereniging van Bewoners van Uilenstede

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT