Zomerreces UilenTV, Griffioen en VBU

29 juni 2008 | VERSTUUR | PRINT   

UilenTVHet is zo’n beetje het einde van het collegejaar. Dat betekend vakantietijd en dus gewijzigde openingstijden voor verschillende organisaties op en rond Uilenstede.  Hieronder een kort overzicht van UilenTV, de VBU en de Griffioen.

Komende dinsdag, 1 juli 2008 is de laatste uitzending van UilenTV van dit seizoen. De TV-zender van UilenTV begint weer met uitzenden rond de IDEE-week. Voor de exacte datum kijk naar de Kabeltjeskrant, die wel gewoon blijft draaien.

De VBU heeft zomerreces en een zomerrooster van maandag 30 juni tot en met 31 augustus. Gedurende die periode is het kantoor slechts twee dagen per week geopend. LET OP: Deze openingstijden wijken af van de normale openingstijden!

De VBU houdt spreekuur op Dinsdag van 19.00 tot 21.00 en Donderdag van 15.00 tot 17.00 uur.

De Griffioen is geheel gesloten van maandag 30 juni (dus maandag ook al dicht!) tot en met zondag 10 augustus. Dat betekend dus ook maandagavond geen (bord)spellenavond meer.

Binnenkort houdt ook de Snackbar op Uilenstede; Amstelveen Snacks er een week of vijf mee op. Vermoedelijk over één á twee weken.

Voor zover bekend blijven DUWO, Cafe Uilenstede en het Sportcentrum gewoon geopend.

Bron: Uilenstede Nieuws

   Er zijn 5 reacties op
  Zomerreces UilenTV, Griffioen en VBU

 1. Eline  | 30 juni 2008 om 17:35

  Betekent dit dat de studeermogelijkheid voor de bewoners van de A-flat nu verdwijnt, met de ingang van het zomerreces van de Griffioen? Dat zou ik echt heel jammer vinden, want het is ongeveer de enige plaats waar je nog rustig kunt studeren als bewoners van de A-flat…

 2. Redactie (Arjo)  | 1 juli 2008 om 12:51

  Eline,
  Goede vraag. Weet ik niet. Vraag het DUWO. Ik vermoed dat het antwoord JA is.

 3. Bewoonster  | 3 juli 2008 om 17:12

  Zoals altijd worden de bewoners van de A-flat weer de dupe van die slimme mensen van DUWO…vermoeiend.

 4. Eline  | 8 juli 2008 om 15:15

  Beste medebewoners,

  Dhr Lengams stuurde mij de volgende reactie, die naar mijn inzicht voor u allen van toepassing is. Bij deze:

  Het is inderdaad zo dat de Griffioen tijdens de vakantie gesloten is en pas in augustus weer open gaat. Tot die tijd is het niet mogelijk om daar te studeren. We hebben nog een uitwijkmogelijkheid in de guesthouse aan de laan van Kronenburg.

  Neem even met mij contact op als je daar wilt studeren. Dan zal ik je sleutel laten programmeren zodat je voor een bepaalde periode toegang krijgt tot de guesthouse en de common-room. Dat is een grote ruimte met een aantal tafels. We willen het zo programmeren dat je overdag daar terecht kan. Ziggo (Casema) zorgt ervoor dat daar Internet vanaf donderdag in de lucht is. Was al eerder gepland maar dat lukte niet.

  In de guesthouse verblijven de Short Stay studenten. Zij maken soms ook wel gebruik van deze ruimte om te studeren. Nu zijn de meeste studenten weer naar huis. In augustus komt weer een nieuwe lichting.

  De Short stay studenten zullen in de regel ’s avonds van deze ruimte gebruik maken. Daarom bieden we de bewoners van de A-toren de mogelijkheid om overdag in de common-room te studeren.

  Vriendelijke groet,

  Stichting DUWO

  Louis Lengams

  sociaal beheerder

  T: 020-5431100

 5. Redactie (Arjo)  | 8 juli 2008 om 16:08

  Hoi Eline,

  Bedankt voor de post. Ik heb er even een nieuw Nieuwsberichtje van gemaakt.

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT