Fietsenhokken Schoonmaken

19 september 2008 | VERSTUUR | PRINT   

Fietsen Uilenstede AmstelveenMomenteel zijn een drietal mannen bezig om de fietsenhokken van Toren 2 (159-211) aan de buitenkant schoon te maken. Dat doen ze “met de hand”. Dus gewoon met borstels en bezems schrobben.

De schoonmaakactie was ook wel nodig. De in flitsende kleuren geschilderde hokken sloegen compleet groen uit aan de buitenkant. Het verschil tussen het schoongemaakte deel en het nog niet gereinigde deel is heel goed te zien. Ze hebben dus wel eer van hun werk.

Deze methode werkt beter dan wat men eind vorig jaar deed. Toen werden met hoge drukspuiten de daken schoongespoten. Dat leidde tot modderige fietsen en fietsenhokken (lees hier).

Het vuil werd de fietsenhokken zo’n beetje ingespoten. Gevolg: minder vuile daken en heel vuile hokken. Ook de binnenstaande fietsen werden daarbij flink vuil. De oplossing was  toen: de hoge drukspuit ook even in het hok en op de fietsen gebruiken. De laatsten reageerden daar niet altijd even goed op: veel beschadigingen.

Update maandag 22 septermber: Inmiddels is duidelijk dat ook de binnenkanten van de fietsenstallingen worden opgeruimd en schoongemaakt. Onkruid en bladeren worden verwijderd.

Bron: Uilenstede Nieuws

   Er zijn 2 reacties op
  Fietsenhokken Schoonmaken

  1. “Hoog bezoek” voor Uilenstede | Uilenstede Nieuws  | 22 september 2008 om 13:52

    [...] dat de momenteel nog gaande zijnde opruim- en schoonmaakactie van de fietsenstallingen zelf (lees hier) hier ook het één en ander mee te maken [...]

  2. Trude  | 23 september 2008 om 13:13

    Toch fijn dat ze telkens de bladeren verwijderen vlak voor de bomen ze weer laten vallen

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT