“Hoog bezoek” voor Uilenstede

22 september 2008 | VERSTUUR | PRINT   

concept-nieuwbouwplannen-duwo-op-googleearth-sinds-30-08-07-vanuit-het-zuiden-bekeken.jpgEind vorige week kregen alle eenheden op Uilenstede een “brief” van DUWO in de brievenbus. Hierin worden de bewoners dringend verzocht om hun fietsen in de fietsenstallingen of de fietsnietjes te plaatsen.

In ieder  geval op woensdag 26 september. Dan komt er namelijk “Hoog bezoek” naar Uilenstede. Het College van Bestuur van de VU, een vertegenwoordiger van de gemeente en enkele andere genodigden. “Dit bezoek staat in het teken van de herontwikkeling van Uilenstede”; aldus de brief. Bedoeld wordt daarmee dus de verbouwingsplannen van DUWO voor Uilenstede (lees o.a. hier).

Losstaande fietsen zullen woensdagochtend door DUWO in de fietsnietjes worden geplaatst. Verder wordt er in het schrijven nog even op gewezen dat fietsen ook op andere dagen niet los horen te staan, maar aan in de fietsenstalling of bevestigd aan de fietsnietjes.

Op zich natuurlijk een heel goed initiatief van DUWO. Wel boeiend dat er “hoog bezoek” voor nodig is om op dit punt actie van DUWO te krijgen. De her en der staande en liggende fietsen zijn namelijk ook een veiligheidsrisico. Ze maken het bereiken van flats voor de hulpdiensten moeilijker. Ook voor minder validen is de slalom die bij sommige torens moet worden afgelegd minder leuk. Blijkbaar is veiligheid toch minder belangrijk dan een goed imago!

Uw Nieuws vermoedt dat de momenteel nog gaande zijnde opruim- en schoonmaakactie van de fietsenstallingen zelf (lees hier) hier ook het één en ander mee te maken heeft.

Bron: Uilenstede Nieuws, brief DUWO

   Er zijn 4 reacties op
  “Hoog bezoek” voor Uilenstede

 1. Dokun  | 22 september 2008 om 16:47

  Nou wij in de 102 gebouwen hebben geen brief mogen ontvangen.. Het hoog bezoek gaat waarschijnlijk aan ons voorbij… lol

 2. H  | 23 september 2008 om 01:34

  Woensdag 26 september is weer in 2012. Neem niet aan dat je die datum bedoelt!

  Dit jaar is het woensdag 24 september of vrijdag 26 september! Kortom wanneer is het ‘hoge’ bezoek?

 3. Arjo (Redactie)  | 23 september 2008 om 15:50

  H,
  Je hebt natuurlijk gelijk. Goed opgelet!
  Ik had gewoon de gegevens van de DUWO brief overgenomen zonder de dag / datum te checken! Niet zo slim achteraf, zeker gezien de bron.
  Navraag heeft inmiddels geleerd dat de meeste mensen bij DUWO denken dat het aanstaande woensdag is. Dus MORGEN, woensdag 24 september dus.

 4. Burgemeester Bedankt! | Uilenstede Nieuws  | 1 oktober 2008 om 09:09

  [...] een overzicht van deze “gevolgen”: Lees hier en [...]

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT