Werkzaamheden voor VU-bezoek

23 september 2008 | VERSTUUR | PRINT   

DUWOMomenteel vinden er op en rond Uilenstede werkzaamheden plaats i.v.m. het “Hoge Bezoek” dat we morgen; woensdag 24 september, waarschijnlijk mogen verwachten (lees hier). Het gaat daarbij om het College van Bestuur van de VU, iemand van de gemeente en nog meer genodigden.

De fietsenstallingen, in ieder geval op Uilenstede-Zuid, worden niet alleen ontbladerd en schoongemaakt (lees hier) , maar ook “gerepareerd”. Dat wil zeggen dat kapotte en gedeeltelijk kapotte planken worden verwijderd en vervangen. Met dat laatste is men momenteel nog bezig. Dat is dus de reden dat bewoners van Toren 2 die vanavond thuiskomen waarschijnlijk een fietsenstalling aantreffen met missende planken.

Gisteren werd er al een autobreed klinkerpad aangelegd van de parkeerplaats aan de achterkant van de Prof. E.M. Meijerslaan nr 1. naar het fiets- / voetpad dat aan de zuidkant van het voormalig Uilenpop (hondepoep) veld loopt. Verder was al eerder het halfhoge (ruim één meter) dat hier liep, weggehaald.

Op het eerstgenoemde adres bevindt zich sinds een aantal maanden een deel van de administratieve diensten van de VU. Aan de straatkant zijn daar ook een vijftal gereserveerde parkeerplaatsen voor het College van Bestuur van de VU.

Het bezoek werd in een brief van DUWO aangekondigd voor woensdag 26 september. Een poster merkte terecht op dat deze datum pas in 2012 voor het eerst weer voorkomt. Navraag bij DUWO leerde dat de correcte datum waarschijnlijk woensdag 24 september is.

Bron: Uilenstede Nieuws, DUWO-medewerker

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT