Burgemeester vanmiddag op Uilenstede

24 september 2008 | VERSTUUR | PRINT   

conceptplannen DUWO op Google EarthWoensdagmiddag 24 september komt de burgemeester van Amstelveen, Jan van Zanen, het “Campuseringsproject” op Uilenstede “openen”. Daartoe zijn op het voormalige Uilenpopterrein (hondepoepterrein) op Uilenstede-Zuid vlak naast Toren 2 (159-211) een drietal vlaggemasten met vlaggen opgesteld.

Een vlag van DUWO, de VU en de gemeente Amstelveen. Voor de vlag is een “picknicktafel” opgesteld.

In de afgelopen paar dagen vonden overal op Uilenstede-Zuid al voorbereidende werkzaamheden plaats (zie verschillende onderstaande artikelen). Deze bestonden uit het schoonmaken en ontbladeren van de fietsenstallingen. Het “repareren” van deze stallingen, dat wil zeggen beschadigde planken werden verwijderd en andere ervoor in de plaats gezet.

Verder het verwijderen van rondslingerend (grof) vuil. En het sturen van een brief naar de bewoners dat ze hun fietsen in de fietsenhokken of aan de fietsnietjes moesten zetten. Zo niet zou DUWO de “rondslingerende” fietsen woensdagmorgen zelf tussen de fietsnietjes lagen zetten.

Verder is er een autobreed klinkerpad tussen de parkeerplaats van de Prof. Meijerslaan 1 en het eerder genoemde voormalige Uilenpop terrein aangelegd. Exact ter hoogte van de nu opgerichte vlaggemasten.

Verschillende administratieve diensten van de VU zijn inmiddels gevestigd in het kantoorpand op de Prof. Meijerslaan 1 en het ernaast liggende pand.

Het “Campuseringsproject” zou je kunnen omschrijven als het naar Uilenstede brengen van deze diensten van de VU (omdat daar ruimtegebrek is) samen met de verbouwingsplannen van DUWO voor Uilenstede (lees hier) en het al eerder ingezette beleid om te pogen Uilenstede exclusief voor studenten te maken.

Bron: Uilenstede Nieuws

   Er zijn 2 reacties op
  Burgemeester vanmiddag op Uilenstede

 1. Ron  | 24 september 2008 om 14:18

  Ik zou zeggen:

  Gebruik dat geld wat dit allemaal weer kost nou eens om de flats op te knappen!

  Bijvoorbeeld eindelijk eens de vloeren de repareren!

 2. Arjo (Redactie)  | 24 september 2008 om 14:21

  Ik zou zeggen:
  Laten we de burgemeester vragen om vaker langs te komen dan wordt er opeens van alles opgeruimd en gerepareerd. Misschien wil hij dan de volgende keer ook wel even in alle flats kijken! Waarbij hij dan ook gebruik maakt van de liften!!!

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT