Vrij Plakken!

23 juni 2009 | VERSTUUR | PRINT   

Sinds begin vorige week staan er een tweetal plakzuilen op Uilenstede. Deze zuilen zijn door de gemeente Amstelveen geplaatst. Daar mag door iedereen vrijelijk op geplakt worden, aldus de er al op geplakte posters.

Er staat er eentje vlak voor het VBU-kantoor, naast de restafvalcontainers. De andere staat ongeveer 25 meter voor de ingang van de Griffioen, in de richting van de brug. Beide op Uilenstede-Noord dus.

Waarschijnlijk wordt zo gehoopt om het “wild-plakken” op Uilenstede tegen te gaan. Vooral de toegangen tot de flats werden (en worden) daarvoor gebruikt. Ook verschillende kasten voor o.a. electra op het terrein worden daarvoor gebruikt.

Vroeger was er een betonnen reclamezuil tegenover de UilenTV-studio waar je op kon plakken. Maar sinds ongeveer een jaar wordt dat ding weer door DUWO verhuurt voor commercieel plakken (daar moet je nu dus voor betalen).

Verder worden sinds vorig jaar ook de lantaarnpalen langs de Uilenstede-weg, vooral het oost-weg deel, gebruikt om borden langs te zetten.

Bron: Uilenstede Nieuws

   Er is 1 reactie op
  Vrij Plakken!

  1. Des  | 2 juli 2009 om 19:11

    Tja, dan moet niet de eerste dag dat die palen daar staan de HELE paal volgeplakt worden voor één of andere bijeenkomst.
    Terecht dat ze die snel verwijderd hebben.
    Vinger/hand etc.

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT