UilenTV

26 november 2009 | VERSTUUR | PRINT   

UilenTVEr is enige discussie ontstaan in de vorm van posts op het nieuwsbericht: Vanavond geen UilenTV en ook weer over  een eerder bericht over UilenTV van augustus dit jaar. Uw reporter heeft behoefte om even wat zaken recht te zetten / uit te leggen

UilenTV is de TV-zender voor en door Uilenstede. Het is alleen te ontvangen op Uilenstede. UilenTV zendt dinsdagavond (40 keer per jaar) uit. Vanaf 21.00 o.a. eigen produkties (zoveel mogelijk actueel uit de wijk) en vanaf 22.00 uur een film. UilenTV zendt ook filmpjes van bewoners uit als ze die aanbieden.

De rest van de week draait er een Kabelkrant met informatie over Uilenstede en haar organisaties. Daarop kunnen bewoners GRATIS “advertenties” / oproepen plaatsen op het prikbord. Mail naar info@uilentv.nl.

UilenTV krijgt een bijdrage van de VBU. Dat is een bedrag van 4.000 Euro per jaar (tot 2008). Het grootste deel van het geld (bijna  3.000 Euro per jaar) gaat naar allerlei rechteninstanties die betaald moeten worden om te mogen uitzenden.

UilenTV wordt in zijn geheel gerund door onbetaalde vrijwiligers. Momenteel zijn dat er wat weinig (twee). UilenTV is, en gaat nog intensiever, op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Zowel om zelf filmpjes te maken (filmen / monteren), maar ook om voor de camera iets te doen. Voor dat laatste is het nog lastiger om mensen te vinden dan voor achter de camera!

Bron: Uilenstede Nieuws, UilenTV

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT