Afgeronde werkzaamheden

23 januari 2010 | VERSTUUR | PRINT   

Op verschillende plekken op en rond Uilenstede zijn de afgelopen dagen werkzaamheden afgerond. Trottoir voor het DUWO-kantoor, fietsenrekjes bij de tramhalte Uilenstede, paadje van het talud naar de Kalfjeslaan.

De verzakking bij de fietsnietjes (lees hier) voor het DUWO-kantoor is verholpen. De vlaggemast naast de zij-ingang van Uilenstede 102 aan de Sportcentrumkant is afgerond.

Het paadje naar het talud naast de tramhalte was al voor de kerst opengebroken in het kader van het “herbestratingsprogramma” op Uilenstede (lees hier). Door de sneeuw-, vorst- en kerstperiode is het pas afgelopen week weer goed neergelegd.

Er zijn de afgelopen week ook vrij onverwacht een aantal nieuwe fietsenrekjes geplaats onder de tramhalte Uilenstede (lees hier). Het gaat om duo-fietsstandaards die in het trottoir zijn geplaatst. De oude losse fietsenrekken (voor meerdere fietsen) staan er tijdelijk ook nog.

Bron: Uilenstede Nieuws

   Er is 1 reactie op
  Afgeronde werkzaamheden

 1. dokun  | 26 februari 2010 om 11:46

  Wij hebben geprobeerd bezwaar te maken tegen het plaatsen van deze grote/hoge vlaggenmast precies voor onze ramen.

  De gemeente (afdeling plantsoenendienst) had deze zonder de juiste vergunningen geplaatst.En deze mast was precies voor de ramen van ons geplaatst. (voor de ramen van alle 3 de etages)

  Gemeente ontkende eerst het plaatsen van deze vlaggenmast, maar wij hadden voldoende bewijs dat ze de vlaggenmast wel geplaatst hadden. Ik heb een aantal malen bezwaar gemaakt bij de gemeente en kreeg alleen de reactie dat er iemand van de plantsoenendienst contact met ons op zou nemen. Maar dat gebeurde niet.

  Vorige week de gemeente laten weten dat als ik op 25/02/2010 geen adequate reactie (c.q. bezwaar mogelijkheid) van de gemeente zou hebben gekregen dat wij juridische stappen tegen de gemeente zouden gaan nemen.

  Vanmorgen was plots de vlaggenmast verwijderd, zonder enig bericht van de gemeente. De advocaat zou vandaag brieven de deur uit doen,dat is nu stop gezet.

  Vreemde gang van zaken voor een gemeente!!

  Als er iemand op de hoogte is wie officieel het pand naast de zij-ingang van Uilenstede 102 aan de Sportcentrumkant huurt van DUWO, hoor ik dat graag.. Voorheen werd dit pand gebruikt door de plantsoenendienst die up Uilenstede werkzaam was. Dit pand geeft vaker overlast en die gaan we nu dus ook maar gelijk aanpakken…

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT