Vanavond ALV VBU op Kantoor VBU!

28 januari 2010 | VERSTUUR | PRINT   

Vanavond, donderdag 28 januari, is er om acht uur een Algemene Leden Vergadering (ALV) in het Kantoor van de VBU op Uilenstede 2 (lees hier). Dus NIET zoals meestal in Café Uilenstede (de Soos).

Alle VBU-leden zijn voor deze bijeenkomst uitgenodigd.

Vanwege de ALV is er vanavond GEEN spreekuur (lees hier).

Op deze ALV zullen het beleidsplan en begroting van de VBU voor 2010 worden besproken. Verder is er nieuws vanuit de VBU en kunnen aanwezigen vragen stellen.

Alle aanwezige VBU-leden kunnen stemmen over het beleidsplan en begroting 2010 (Klik hier voor het concept), de kascontrole commissie en nieuwe bestuursleden van de VBU.

In december vorig jaar (lees hier) is er ook een ALV geweest over dezelfde onderwerpen. Omdat er toen geen quorum op de bijeenkomst was om het beleidsplan en de begroting 2010 goed te keuren vindt er vanavond een tweede ALV over dit onderwerp plaats.

Als er ook vanavond geen quorum is mag het beleidsplan en de begroting 2010 worden goedgekeurd door de uit drie personen bestaande Raad van Commissarissen van de VBU.

Dus:

Donderdag 28 januari 2010, om 20.00 uur, in het VBU-kantoor op Uilenstede 2 een Algemene Leden Vergadering van de VBU. Alle VBU-leden zijn hier welkom.

Bron: Uilenstede Nieuws, website VBU, gele A4-posters

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT