Begin verbouwing Uilenstede

31 januari 2010 | VERSTUUR | PRINT   

concept-nieuwbouwplannen-duwo-op-googleearth-sinds-30-08-07-vanuit-het-zuiden-bekekenMaandag 15 februari wordt officieel gestart met de bouwwerkzaamheden voor het verbouwings- / vernieuwingsproject van Uilenstede. Dat is te lezen in de Nieuwsbrief van de gemeente die alle Uilenstedenaren (als het goed is) in de bus hebben gehad.

Op die dag wordt de “eerste paal” in de grond geslagen. Door wethouder Pols (wonen A’veen), de directie van DUWO, de directie van de VU en studentbewoners. Aldus de Nieuwsbrief.

Volgens de Nieuwsbrief wordt eind januari 2010 gestart met de voorbereidingen voor de nieuwbouw. Die bestaan uit het slopen van het InHolland gebouw aan de Laan van Kronenburg 7b, het omleggen van kabels en leidingen en het kappen van bomen die voor de nieuwbouw in de weg staan. 

Bij al deze data staat een * (sterretje) met als opmerking dat deze data streefdata zijn. Door onvoorziene omstandigheden (vorst / sneeuw? Red.) kunnen deze werkzaamheden later starten.

Op zich hebben de werkzaamheden ook bij aanvang op 15 februari al ruim acht maanden vertraging opgelopen. Bij de oorspronkelijke planning bij de eerste nieuwsbrief over dit onderwerp uit december 2007 (lees hier), werd nog uitgegaan van een eerste paal medio 2009. Voor het oorspronkelijke tijdplan lees hier.

Bron: Uilenstede Nieuws, Nieuwsbrief gemeente Amstelveen

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT