- Uilenstede Nieuws - http://nieuws.uilenstede.nl -

Gemeenteraadsdebat op UilenTV

Posted By On 3 maart 2010 @ 12:08 In Uilenstede Nieuws, Video | UilenTV | No Comments

UilenTVIn het kader van de gemeenteraadsverkiezingen die vandaag plaatsvinden zendt UilenTV de hele dag het debat tussen de lijsttrekkers van de verschillende partijen in Amstelveen uit.

Het debat duurt ongeveer 70 minuten en na afloop begint het weer opnieuw. Het debat is opgenomen op donderdag 11 februari in de Centrale Openbare Bibliotheek in Amstelveen. Alle negen partijen die in Amstelveen aan de verkiezingen deelnemen waren aanwezig.

Op dinsdag 23 februari vond er een debat plaats georganiseerd door het leerlingenparlement van het Herman Wesslink College (middelbare school in A’veen). Dit debat staat op internet. KLIK HIER om het te bekijken.

Je kunt nog tot 21.00 uur vanavond stemmen. In AmstelveenĀ kun je in elk stembureau stemmen, je hoeft het dus niet te doen in het bureau dat op je stempas staat. Je moet je kunnen legitimeren in het stembureau.

Voor Uilenstede is vermoedelijk het makkelijkste stembureau de Griffioen, Uilenstede 106. Daar is zelfs een actie. Als je daar vandaag stemt en een kaartje voor een voorstelling koopt krijg je het tweede kaartje GRATIS. Er is ook een stembureau in Amstelrade.

Bron: Uilenstede Nieuws


Article printed from Uilenstede Nieuws: http://nieuws.uilenstede.nl

URL to article: http://nieuws.uilenstede.nl/2010/03/03/gemeenteraadsdebat-op-uilentv/