Uitkomst overleg internet

vbu | 19 april 2011 | VERSTUUR | PRINT   

Vanmiddag heeft de VBU een overleg gehad met DUWO en ITT over de internetproblemen waar de bewoners van Uilenstede al enkele weken last van hebben. ITT verklaarde dat ze 2 april gestart zijn met het omzetten van het internet, en dat hierbij veel zaken anders zijn gelopen dan verwacht. Er zijn meerdere grote problemen opgedoken tijdens dit omzetten. Ook erkennen ze dat er fouten zijn gemaakt in de communicatie. ITT heeft wel geprobeerd om bewoners zoveel mogelijk internetconnectie te laten behouden. Het laatste grote probleem is gisteren opgelost, en ITT verwacht dan ook de internetovergang snel te kunnen afronden. De huidige stand van zaken is dat er nog gewerkt gaat worden in toren B en 3, en dat dit morgen zal gebeuren, met een eventuele uitloop naar het weekend. Volgens de planning van ITT zou iedere bewoner komende maandag weer een werkende internetconnectie moeten hebben. De mensen die maandag nog géén werkend internet hebben moeten even contact opnemen met ITT, dit zal vermoedelijk te maken hebben met routerinstellingen.

Als dit niet volgens planning verloopt, of als er ander relevant nieuws is, dan zal ITT ons hiervan op de hoogte stellen. Wij zullen dit dan uiteraard op onze website zetten. Houd voor meer nieuws www.vbu.nl in de gaten, of kijk op onze facebookpagina!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

bron | Vereniging van Bewoners van Uilenstede

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT