Vernield dak

26 april 2011 | VERSTUUR | PRINT   

Het dak van de fietsenhokken bij Toren 2 is gisteravond op meerdere plaatsen beschadigd geraakt doordat iemand erdoorheen zakte. Dat gebeurde bij het van het dak afhalen van een bal. Die een tiental maal op het dak was geschoten door een groepje voetballende jongens.

Deze heren hadden bedacht dat het handig was om de achterkant van de fietsenhokken te gebruiken als voetbaldoel. Helaas kwam daardoor niet alleen regelmatig een bal op het dak terecht, maar bleek ook het houtwerk van de wanden niet echt gemaakt te zijn om hard geschoten ballen onbeschadigd te weerstaan.

Deze jongens hoorden bij één van de groepjes die Paasmaandag ’s avonds op het voormalige Uilenpop-terrein aan het barbecuen waren (lees hier). Deze groep vond het blijkbaar ook handig om dat op een afstand van zo’n twee meter van het (houten!) fietsenhok te doen. Voor zover bekend heeft dat niet tot problemen geleidt.

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT