Geen internet op Uilenstede

29 april 2011 | VERSTUUR | PRINT   

KabelDonderdagavond was er op (een groot deel van) Uilenstede geen internet. De storing begon om ongeveer kwart over zeven ’s avonds en duurde de hele avond.

 

Volgens de Servicedesk van Ziggo op Uilenstede lag het probleem buiten Uilenstede en lag het dus niet aan hen. Er was ergens een probleem met de verbinding naar SURFNET.

Het probleem heeft in ieder geval tot 23 uur geduurd, mogelijk langer, maar daar heeft uw reporter maar niet meer op gewacht.

Om acht uur en kwart over negen was er kortstondig (2 á 3 minuten) weer even internet. Om kwart over tien was er weer een soort van verbinding, maar zo langzaam dat het niet werkbaar was.

Tussen kwart over zeven en half elf gisteravond kreeg je bij bellen naar het (storings)nummer van de Servicedesk op Uilenstede: 020 – 899 5000 (24 /7) ook geen bandje, zoals normaliter buiten de openingstijden, maar een persoon aan de lijn.

Update: Vannacht om half 5 uur was internet in ieder geval weer terug. Er waren gisteren niet alleen internetverbindingsproblemen op Uilenstede, ook UPC-klanten in Amsterdam schijnen gister (overdag) problemen te hebben gehad.

Bron: Uilenstede Nieuws, Servicedesk Ziggo

   Er zijn 4 reacties op
  Geen internet op Uilenstede

 1. Internet tough guy  | 29 april 2011 om 10:10

  Problemen bij surfnet verklaren niet waarom de gateway hier op Uilenstede niet meer te bereiken was. Die lui bij de servicedesk zijn full of shit.

 2. bewoner toren 1  | 29 april 2011 om 12:59

  Het is de laatste tijd ook wel erg vaak gezeur met dat internet..

 3. Thijs Blok  | 29 april 2011 om 16:08

  De gateway is van surfnet, niet op uilenstede

  En er waren inderdaad problemen bij Surfnet

 4. Arjo (Redactie)  | 1 mei 2011 om 19:19

  Zojuist weer een internetstoring. Vanaf acht uur vanavond een kwartiertje geen (heel langzame) verbinding.

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT