- Uilenstede Nieuws - http://nieuws.uilenstede.nl -

Uitspraak Rechtszaak Campuscontract

Posted By On 29 april 2011 @ 21:28 In Bewoners | VBU, Uilenstede Nieuws | 3 Comments

Vandaag, vrijdag 29 april, heeft de rechter inĀ Amsterdam uitspraak gedaan in de rechtszaak die DUWO had aangespannen tegen een aantal van haar huurders op Uilenstede die een gewoon huurcontract voor onbepaalde tijd hebben.

Mensen zonder campuscontract dus. DUWO wil die huurders hun woning uitgooien.

De uitspraak was eerder al tot driemaal toe uitgesteld (lees hier), maar vandaag heeft die dus plaatsgevonden, aldus de website campuscontract.com.

Wat de uitspraak is en wie er “gewonnen” heeft is niet bekend. De griffie van het kantongerecht wil (mag) alleen zeggen dat er een uitspraak is, maar niet wat die is. Alleen de advocaten van beide partijen krijgen de uitspraak toegezonden.

“De stand van zaken rond het met terugwerkende kracht invoeren van campuscontracten — lees: de huisuitzetting van reguliere huurders met volwaardige huurbescherming — is momenteel:
– Duwo Delft: een drietal reguliere huurders is veroordeeld en kan tot 24 mei 2011 hoger beroep instellen;
– Duwo Amstelveen-Uilenstede: vonnis vandaag uitgesproken maar nog niet gepubliceerd; partijen kunnen tot 29 juli 2011 hoger beroep instellen;
– SSH Utrecht-Uithof: een achttal reguliere huurders is gedagvaard op 20 april 2011. De gangbare termijn voor indienen van de conclusie van antwoord is acht weken (inclusief verlenging).

Bron: Uilenstede Nieuws, campuscontract.com


Article printed from Uilenstede Nieuws: http://nieuws.uilenstede.nl

URL to article: http://nieuws.uilenstede.nl/2011/04/29/uitspraak-rechtszaak-campuscontract/