- Uilenstede Nieuws - http://nieuws.uilenstede.nl -

Nog dagen internetproblemen!

Posted By On 11 april 2012 @ 12:37 In Glasvezel, Uilenstede Nieuws | 33 Comments

De problemen met het internet op Uilenstede (lees hier) duren vermoedelijk nog de hele week. Gehoopt wordt dat het na deze week wél is opgelost.

De problemen zijn, volgens Itt, vorige week dinsdag begonnen toen men alles heeft omgezet naar het nieuwe net werk (lees hier). Er waren snelheidsproblemen en die heeft men “opgelost” door quarantine-net uit te schakelen.

Dat programma moet voorkomen dat de internetgebruikers op Uilenstede het systeem “plat gooien” door foutief (in ieder geval in de ogen van de beheerders) aansluiten van apparatuur.

Momenteel wordt alles en iedereen weer op quarantine net gezet, maar dat schijnt veel tijd te kosten. Zo’n 40 % van de Ziggo-internet gebruikers op Uilenstede (betalende klanten dus!) zou inmiddels weer “beschermd” zijn.

Tot dan kan dus, zonder dat je er zelf ook maar iets aan kunt doen, zomaar opeens je internet snelheid onmeetbaar laag worden gedurende een aantal seconden / minuten / uren / dagen! Je computer blijft dan, terecht, aangeven dat je wel internet hebt; je kunt er alleen niets mee!

Bron: Uilenstede Nieuws, ITT-desk


Article printed from Uilenstede Nieuws: http://nieuws.uilenstede.nl

URL to article: http://nieuws.uilenstede.nl/2012/04/11/nog-dagen-internetproblemen/