Dan maar het Damestoilet!

26 april 2012 | VERSTUUR | PRINT   

In de categorie  “klein leed”, blijkt de handendroger in het mannentoilet van Café Uilenstede (de Soos, Uilenstede 392) al enkele jaren (!) niet meer te werken.

Uw reporter merkte het pas kortelings, maar volgens welingelichte bronnen is dit dus al jaren zo. Er zou ook al meerdere malen melding van gemaakt zijn bij de beheerder, maar tot op heden werkt het apparaat nog altijd niet.

De droger in de dames-wc werkt overigens prima, dus je kunt als man altijd daar even heen gaan na het handen wassen.

Het is alweer even geleden dat er nieuws op deze site stond over Café Uilenstede oftewel de Soos (lees hier en hier).

Daarom hierbij ook maar enkele andere nieuwtjes. Sinds ruim een jaar is er een spaarkaart ingevoerd, daarbij krijg je voor elke gekochte maaltijd een stempel. Bij een volle stempelkaart (10 stuks) kun je dan een gratis studentenhap krijgen.

Sinds enkele weken zijn de “piepers”, waarmee je dus wordt geïnformeerd dat je, je maaltijd kunt ophalen, vervangen door een nieuw, groter type. De oude vertoonden (volgens de beheerder mede door het nonchalante gebruik) vaak storingen.

Er blijken tegenwoordig ook twee soorten friet geserveerd te worden. De reeds jaren bekende “gewone” friet en een friet van “aardappels met schil”.

Enkele bezoekers hebben wel het idee dat de etensporties wel weer kleiner aan het worden zijn.

Ten slotte nog een kleine erratum. In de poster voor de “Euro-night disco” staat op veel posters als datum 26 mei, dat moet dus donderdag 26 april (vanavond dus) zijn!

Voor de Café Uilenstede site: Klik Hier.

Bron: Uilenstede Nieuws, Soos-klanten, Café-Uilenstede site

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT