Parkeerplaats afgesloten

4 juli 2012 | VERSTUUR | PRINT   

Parkeerbord

Volgende week dinsdag, 10 juli, wordt de parkeerplaats achter (noord-oost zijde) Toren 2 afgezet. Dit i.v.m. takelwerkzaamheden voor een nieuwe ketel voor deze toren.

Deze ketel wordt in het ketelhuis op het dak van deze toren geplaatst.

Deze werkzaamheden en de afzetting van de parkeerplaats waren middels een door DUWO op de eenheden aangeplakte brief aangekondigd voor afgelopen maandag 2 juli.

Van tevoren zou dan de parkeerplaats door een rood / wit lint worden afgezet. Het laatste was de aannemer vergeten waardoor maandag j.l. de parkeerplaats nog vol geparkeerde auto’s stond.

De werkzaamheden zijn daarmee dus uitgesteld mocht uw Nieuws vernemen na een telefonische vraag. DUWO kwam dus niet zelf met deze informatie naar voren.

Houdt er rekening mee dat maandag de 9e wordt begonnen met het leegmaken van de parkeerplaats.

In principe kunnen de aldaar gestalde fietsen (fietsnietjes) gewoon blijven staan. Je kunt vanwege veiligheidsoverwegingen alleen niet bij je fiets op het moment dat er daadwerkelijk wordt gehesen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor het gebruik van deze uitgang.

Het plaatsen van de ketel gaat gepaard met geluidsoverlast voor de bovenste verdiepingen van Toren 2. Er wordt in het beton geboord om de ketel te bevestigen.

Deze werkzaamheden zullen vanaf dinsdag 10 juli (10 uur) tot 21 juli duren. Dagelijks overlast mogelijk van 8 tot 16 uur. Ik neem aan alleen op werkdagen….

Bron: Uilenstede Nieuws, DUWO-brief, DUWO-medewerker

   Er is 1 reactie op
  Parkeerplaats afgesloten

  1. Atriumbewoner  | 4 juli 2012 om 17:50

    Fijn dat ze dit soort zaken ook in het naastgelegen Atrium laten weten.

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT