Verkeerde ingang “geblokkeerd”

10 juli 2012 | VERSTUUR | PRINT   

Vandaag zou de parkeerplaats achter Toren 2 (aan de noord-oost kant dus) worden afgesloten i.v.m. takelwerkzaamheden (lees hier) t.b.v. het vervangen de ketel op het dak.

Momenteel, half negen dinsdagochtend, staat er inderdaad een takelwagen met toebehoren bij deze flat. Niet op de parkeerplaats; MAAR AAN DE ANDERE KANT van deze toren.

Daardoor is de hoofdingang aldaar gedeeltelijk geblokkeerd. Ook een aantal fietsenhokken zijn nu moeilijker te bereiken.

De takelwerkzaamheden waren aanvankelijk voor maandag 2 juli gepland. Dat was althans te lezen in een DUWO-A4-tje dat op de meeste eenheden in deze flat was aangeplakt.

aar de aannemer was toen vergeten om de parkeerplaats achter Toren 2 tijdig af te zetten!

Daarna werd besloten het ruim een week uit te stellen en het takelen nu op een dinsdag te doen, zodat op maandag de borden en het rood- / witte lint kon worden aangebracht op die plek.

Dat mocht althans uw reporter vernemen nadat hij zelf maar eens was gaan bellen met DUWO. Zelf kwam onze verhuurder niet met deze informatie!

Maandagavond constateerde uw reporter geen borden / aanwijzingen of met rood / wit lint afgezette parkeerplaats. De parkeerplaats stond, en staan nu ook nog gewoon geparkeerde auto’s.

Wel lag er onder één van de aldaar geparkeerde auto’s een paar meter van zo’n lint (los aan’t fladderen).

Update dinsdag 19 uur.

Na de ketel met toebehoren op het dak van Toren 2 te hebben gehesen verplaatste de kraan zich een 50 meter naar het oosten, in de richting van Toren 1 dus. Om daarna op die Toren éénzelfde operatie uit te voeren.

Rond 16 uur vanmiddag was alles weer weg. Met als stille getuigen alleen nog de deuken in het trottoir, waar de kraan zijn stabilisatie “poten” had neergezet.

Bron: Uilenstede Nieuws

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT