Klankbordavond fusie DUWO met SLS-Wonen

vbu | 2 augustus 2012 | VERSTUUR | PRINT   
Beste VBU-leden, Recentelijk heeft DUWO haar intentie bekend gemaakt om per 1 januari 2013 te willen fuseren met SLS Wonen, een studentenhuisvester uit Leiden. Aangezien het hier gaat om de sociale huursector, zullen de fusieplannen worden getoetst door de minister. In deze toetsing speelt onder andere het advies van de huurdersverenigingen van beide studentenhuisvesters een rol. Omdat dit een belangrijk onderwerp betreft, willen wij deze plannen aan jullie voorleggen in de vorm van een klankbordavond. Tijdens deze avond zullen we niet alleen de plannen van DUWO met jullie doornemen, maar ook de risico's, de voordelen en nadelen volgens DUWO. Gezien het spoedig verloop van dit fusieproces zal de klankbordavond al op volgende week woensdag 8 augustus plaatsvinden. Deze meeting zal om 19 uur worden gehouden in het VBU kantoor. Hierbij nodigen wij jullie uit om samen met jullie deze onderwerpen te bespreken. Met vriendelijke groeten, Het VBU-Bestuur
bron | Vereniging van Bewoners van Uilenstede

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT