UilenFest 2012

vbu | 21 augustus 2012 | VERSTUUR | PRINT   
Binnenkort is het weer zover: UilenFest komt eraan! Beter kun je het nieuwe studiejaar niet beginnen dan met een knallend feest. Op donderdag 6 september verandert Uilenstede in een zomerse feestlocatie waar bandjes, barbecue en en bier elkaar afwisselen. UilenFest begint om 17.00 met het buitengedeelte: livemuziek op het plein tussen Café Uilenstede, DUWO en de Griffioen. Tot 23.00 uur zijn hier optredens van diverse bands, is er een barbecue en een surprise act. Na 23.00 uur is het nog lang niet over! Het feest gaat met DJ's door tot in de late uurtjes in het altijd gezellig Café Uilenstede. Dus trommel al je vrienden op, want dit feest wil je niet missen! De entree is GRATIS! Uiteraard is dit feest ook op facebook te vinden, hier pagina kun je je aanmelden!

It's drawing night: UilenFest! There's no better way to start off the new academic year with an of-the-chain party.

On Thursday September 6, Uilenstede will undergo a metamorphose and become ground zero for a party with bands, barbecue and beer. And not necessarily in that order!

The kick-off is at 17:00 and will take place outside: live music on the square between Café Uilenstede, DUWO and the Griffioen. There will be live shows from various bands, up untill 23:00. But that is by no means the end of the evening! The party goes on with some DJ's into the wee hours of the night at Café Uilenstede.

So, get all your friends together and drop by, you don't want to miss out on this one!

Entrance is free!

Look us up on Facebook over here, and sign up!

bron | Vereniging van Bewoners van Uilenstede

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT