Veiligheid op Uilenstede!

7 februari 2013 | VERSTUUR | PRINT   

Volgende week woensdag, 13 februari, vindt er in Café Uilenstede een thema-avond plaats over inbraken op Uilenstede. Daarbij zal ook de wijkagent: Fred Kuipers, aanwezig zijn.

De avond vindt plaats in Café Uilenstede (de Soos) op Uilenstede 392. Vanaf 20.30 ’s avonds en wordt georganiseerd door de VBU.

Onderaan dit artikel het bericht dat de VBU (lees hier), via DUWO, rondmailde. Het wordt ook al genoemd in het VBU-Nieuws (lees hier) dat als het goed is, iedereen deze week in zijn brievenbus kan verwachten.

Dat er behalve inbraken echt wel andere veiligheidsproblemen op Uilenstede zijn kun je hier, hier en hier lezen.

“Thema-avond inbraakpreventie

N.a.v. meerdere inbraken die de laatste tijd op Uilenstede hebben plaatsgevonden organiseren we (de VBU; red.) op woensdag 13 februari een open avond die volop in het teken komt te staan van inbraken en veiligheid op Uilenstede!

Vanaf 20.30 uur zal wijkagent en buurtregisseur Fred Kuiper in Cafe Uilenstede vertellen over hoe je inbraken op je eenheid voorkomt en kun je hem vragen stellen hierover.

Uiteraard kunnen ook andere onderwerpen besproken worden. Voel je je ’s avonds onveilig op Uilenstede, veroorzaakt iemand van je eenheid overlast of heb je wel eens een incident meegemaakt waar je je niet zo goed raad mee wist? Alles kan besproken worden onder het genot van een lekker drankje. Jullie inbreng wordt dan ook zeker op prijs gesteld, de bedoeling is dat het een leuke en interactieve avond wordt!

Wanneer? Woensdag 13 februari vanaf 20.30 uur
Waar? Café Uilenstede
Voor wie? Uilenstedebewoners

Entree is gratis en vrijblijvend!”

Bron: Uilenstede Nieuws, VBU-mail

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT