Flikkerende lichten

26 februari 2013 | VERSTUUR | PRINT   

verlichtingUw Nieuws krijgt weer berichten van flikkerende verlichting in de kamers op Uilenstede. Daarbij lijkt het licht feller en minder fel te gaan branden. In een voor het menselijk oog zichtbare frequentie.

Dit probleem steekt al vele jaren steeds weer de kop op, op Uilenstede. Lees hier, hier, hier en hier om maar enkele berichten uit de afgelopen twee jaar te laten zien.

In oktober / november vorig jaar stak het “fenomeen” ook enkele dagen de kop op; maar er is toen geen artikel over geschreven. Nu dus weer wel.

Wat de oorzaak is, is nog altijd onbekend. Wel valt het uw reporter en meerdere mensen op Uilenstede op dat spaarlampen hier wel heel vaak vervangen moeten worden en dus snel stukgaan.

Of het ook nadelige gevolgen heeft voor andere apparatuur zoals koelkast, wasmachine, TV, radio en of computers is ook niet bekend.

Momenteel lijkt het vooral de Torens 2 en 3 op Uilenstede-Zuid te treffen. Als meer mensen er last van hebben kunnen ze op dit bericht reageren via een post.

Bron: Uilenstede Nieuws, Uilenstedebewoners

   Er zijn 3 reacties op
  Flikkerende lichten

  1. Petra  | 27 februari 2013 om 08:34

    Niets van gemerkt.

  2. Robert  | 14 maart 2013 om 08:17

    Sinds 4 februari al 4 (halogeen)lampen vervangen. Iedere avond heb ik last van flikkerende lampen.

  3. Toren2  | 20 april 2013 om 09:37

    En ook vandaag weer flikkerende lampen! Het is bloedirritant, als ik aan het lezen ben moet ik mijn bureaulamp gewoon uitzetten omdat het zo stoort. Ik heb vorig jaar DUWO hier al eens over gemaild, maar er wordt niet eens op gereageerd.

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT