Roads Maatjesproject

vbu | 11 maart 2013 | VERSTUUR | PRINT   
Ben je op zoek naar een goede aanvulling van je CV en vind je het leuk om iemand te helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het Maatjesproject van ROADS via maatjesproject@roads.nl. Mensen met een achtergrond in de psychiatrie kunnen soms moeilijk contacten leggen of vinden het lastig om er op uit te gaan. Het Roads Maatjesproject koppelt maatjes aan deelnemers om van alles mee te doen. Maatjes zien elkaar gemiddeld eens in de twee weken. Overdag, ’s avonds of in het weekend. Het is maar net wat je met elkaar afspreekt. Zie voor meer informatie: www.roadsmaatjesproject.nl
bron | Vereniging van Bewoners van Uilenstede

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT