Bestuurslid Gezocht!

vbu | 15 maart 2013 | VERSTUUR | PRINT   
De Vereniging Bewoners Uilenstede is op zoek naar een algemeen bestuurslid! Wil jij: -een jaar bestuurservaring op doen? -een waardevol netwerk opbouwen? -een onvergetelijke studententijd hebben? -recht hebben op een onkostenvergoeding van 350 euro? Ben jij? -Woonachtig op Uilenstede -Minimaal 12 uur per week beschikbaar(en elke maandagavond beschikbaar). -Minimaal 1 jaar beschikbaar. -Flexibel. Heb jij? -Goede communicatieve en schrijfvaardigheden? -Affiniteit met Uilenstede? Stuur je CV en motivatie uiterlijk 29 maart naar info@vbu.nl! Ervaring is geen vereiste!
bron | Vereniging van Bewoners van Uilenstede

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT