Scooter aangereden bij Uilenstede

1 juni 2013 | VERSTUUR | PRINT   

Vanmiddag even voor kwart voor één vond er een aanrijding plaats tussen een scooter en een personenauto op de toerit naar de Beneluxbaan vanaf Uilenstede. De scooterrijder is met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Om 12.45 werd een ambulance naar de plek gestuurd volgens P2000. Om tien voor één was een ambulance en 1 politiebusje ter plaatse. Om vijf voor één werd de scooterrijder op een brancard de ambulance ingeduwd.

Het politiebusje had inmiddels de toerit naar de oprit afgesloten. Op de invoegstrook naar de Beneluxbaan stonden op dat moment een tweetal autoos en op de toerit naar de invoegstrook een drietal autoos.

Om half twee kwam het “ongevallen-busje” van de politie aangereden. Op dat moment stonden er alleen nog het politiebusje dat de toerit voor auto’s afsloot, fietsers konden er met enige moeite weer langs, een Peugeot en een gele scooter.

Uit de beschadigingen van de auto, de bumper lag er half af, en zijn positie was op te maken dat het ongeval vermoedelijk heeft plaatsgevonden weer de toerit naar de invoegstrook het fietspad kruist (voorrangsfietspad).

Bron: Uilenstede Nieuws

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT