Gaslek Toren 2

5 juni 2013 | VERSTUUR | PRINT   

HamermanEr is een gaslek geconstateerd bij Toren 2 (155-211). Daarom kan het warme water en het gas vandaag zijn afgesloten in die flat. Inmiddels is het lek gedicht.

Er zijn vandaag in de hele flat rood / witte DUWO A4-tjes opgehangen met wat de gevolgen van het gevonden lek zijn voor de bewoners. Zowel aan de binnenkant van alle eenheidsdeuren als naast de liften op de begane grond.

Er bestond de mogelijkheid dat het gas en warme water zouden worden afgesloten. Bovendien is één van de twee toegangsdeuren van de flat afgesloten; de noordelijke (die een anderhalf jaar geleden is aangelegd voor een snelle verbinding naar de fietsnietjes alhier). Daar is namelijk een gat gegraven om bij het lek te kunnen komen.

Het lek is inmiddels gevonden en gedicht. Water en gas hoeven niet meer te worden afgesloten, aldus de DUWO-receptionist die uw Nieuws even had gebeld. Op de A4-tjes stond namelijk keurig het telefoonnummer en de verantwoordelijke bij DUWO: dhr. Nes Türker.

Voor zover uw Nieuws bekend is het warme water of het gas ook niet afgesloten geweest.

Rond half vijf vanmiddag vertrok de kleine graafmachine die was ingezet om bij de lekkage te kunnen. Volgens de DUWO briefjes zou het kort daarna weer mogelijk moeten zijn om het warme water en gas te kunnen gebruiken.

De ene toegangsdeur is nog wel afgesloten en blijft dat ook minimaal tot morgenochtend. Het gegraven gat is op die plek ook nog te zien.

Het is provisorisch afgedicht met rood-witte waarschuwingspalen.

Bron: Uilenstede Nieuws, DUWO A4-tje en receptionist

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT