Geen warm water en kookgas

6 juni 2013 | VERSTUUR | PRINT   

Morgen, vrijdag 7 juni, is er de hele dag: van 9 tot 17 uur, GEEN warm water of kookgas in Toren 2 (155-211). Dit i.v.m. het vervangen van gasleidingen. De gaskraan MOET tot 17 uur dicht blijven!

Het vervangen van de gasleidingen is  noodzakelijk geworden na de noodreparatie aan een gaslek afgelopen woensdag (lees hier). Daardoor blijft ook de noordelijke ingang van flat nog afgesloten.

Als het goed is hebben de bewoners van Toren 2 al een mail van DUWO ontvangen met deze aankondiging. Ook worden er nog de bekende DUWO A4-tjes (wit met rode opdruk en zwarte tekst) op de eenheidsdeuren en bij de liften opgehangen.

Hieronder de volledige mail van DUWO:

Op vrijdag 7 juni vanaf 9.00 tot 17.00 uur

geen kookgas en ook geen warm water

In Toren 2: Uilenstede 155-211

 Na noodreparatie afgelopen woensdag worden vrijdag 7 juni gasleidingen vervangen. Om 9.00 uur wordt zowel het kookgas als het warm water afgesloten. De werkzaamheden duren de hele dag. Om 17.00 uur zullen de werkzaamheden gereed zijn.

 Gevolg:

•       Tijdelijk geen kookgas

•       Tijdelijk geen warm water

•      Achteringang naar fietsen afgesloten i.v.m. graafwerkzaamheden

 Belangrijk:

Houd de gaskraan dicht tot 17.00 uur! Draai niet eerder de gaskraan open! Draai je eerder de knoppen open dan slaat het systeem vast en gaat de reparatie voor het weekeinde niet meer lukken. Je mag wel in de loop van de middag testen of je weer warm water hebt. Na 17.00 uur kun je de gaskraan weer openzetten. Kan even duren voordat het gas weer gaat stromen, de druk moet opgebouwd.

 Vragen:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nes Türker. Hij is op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur bereikbaar via de receptie van DUWO, telefoonnummer 020-5431100.  Of stuur anders een bericht naar Amsterdam@DUWO.nl  Als hij niet bereikbaar is dan kunnen collega’s van de afdeling Beheer je vragen beantwoorden.

 Met vriendelijke groet,

Stichting DUWO,”

Bron: Uilenstede Nieuws, mail DUWO

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT