Reparatie gaslek Toren 2

11 juni 2013 | VERSTUUR | PRINT   

Morgen, woensdag 12 juni, wordt de reparatie aan het gaslek in Toren 2 (lees hier) voortgezet. Dat betekend tussen 9 en 13 uur GEEN gas of warm water.

Om de reparatie goed uit te kunnen voeren MOET het gas eraf blijven tot 13 uur. Dus ook niet tussen 9 en 13 testen of het gas nog werkt! Het warme water is testen kan wel.

Ook deze mededeling is weer aangekondigd met de bekende wit met rode opdruk A4-tjes van DUWO op de eenheidsdeuren. Ditmaal aan de buitenkant. En dezelfde briefjes beneden bij de liften.

Ook ditmaal is de actie weer middels een mailactie naar alle Toren 2 bewoners gestuurd (lees hier).

Hieronder de hele DUWO-mail.

Woensdag 12 juni tussen 9.00 en 13.00 uur geen kookgas en warm water

Toren 2: Uilenstede 155-211

Op woensdag 12 juni a.s. worden de laatste werkzaamheden aan de gasleiding uitgevoerd. Tussen 9.00 en 13.00 uur wordt het gas even afgesloten vanwege laswerkzaamheden. Je hebt dan even geen kookgas en warm water.

Als de werkzaamheden klaar zijn, zullen we de eenheid betreden om in de keuken te controleren of de gastoevoer in orde is.

Belangrijk:

Houd de gaskraan dicht tot 13.00 uur! Draai niet eerder de gaskraan open! Draai je eerder de knoppen open dan slaat het systeem vast en gaat de reparatie langer duren. Je mag wel in de loop van de dag testen of je warm water hebt. Na 13.00 uur kun je de gaskraan weer openzetten. Het kan even duren voordat het gas weer gaat stromen, de druk moet opgebouwd.

 Vragen:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nes Türker. Hij is op werkdagen tussen 8.30  en 16.30 uur bereikbaar via de receptie van DUWO, telefoonnummer 020-5431100. Of stuur anders een bericht naar Amsterdam@duwo.nl   Als hij niet bereikbaar is kunnen de collega’s van de afdeling Bedrijfsbureau je vragen beantwoorden.

 Met vriendelijke groet,

Stichting DUWO”

Bron: Uilenstede Nieuws, DUWO-mail

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT