- Uilenstede Nieuws - http://nieuws.uilenstede.nl -

Noodknop werkt niet!

Posted By On 17 juni 2013 @ 21:41 In Uilenstede Nieuws, Veiligheid | 5 Comments

Op dit moment zitten er al ruim een uur een aantal mensen vast in de “oneven” lift in Toren 2. De noodknop, die je kunt indrukken bij problemen, blijkt niet te werken.

Inmiddels geven een aantal bewoners buiten de lift emotionele en fysieke ondersteuning voor de ingeslotenen.

Volgens de boodschappendienst van Sky-lift is de monteur een half uur geleden (22.04) geïnformeerd en hij zou met spoed onderweg zijn. Ze waren al door meerdere mensen gebeld.

Blijkt maar weer dat je dus altijd een mobieltje bij je moet hebben als je de lift in gaat. Probleempje is dan misschien wel dat tegenwoordig het telefoonnummer van Sky-lift niet meer in de lift staat.

Wel het nummer van DUWO-onderhoud, maar die moeten dan weer Sky-lift gaan informeren. Extra communicatieschijf waar het zomaar weer mis zou kunnen gaan.

Dus bij deze nog maar eens het nummer van Sky-lift (zit altijd in mijn mobieltje!): 0342 – 42 55 05. Tot op heden altijd nog een mens aan de lijn gehad om het probleem aan te kunnen melden.

En als het te lang duurt kun je natuurlijk ook gewoon de brandweer bellen. Die komen namelijk ook mensen uit een lift bevrijden.

Als er brand zou komen zit je namelijk als een rat in de val!

Update maandagavond kwart voor twaalf. Er is een monteur bezig met de reparatie. Om kwart voor elf de mensen bevrijd; tot op heden is het euvel nog niet gevonden.

Bron: Uilenstede Nieuws, flatbewoners


Article printed from Uilenstede Nieuws: http://nieuws.uilenstede.nl

URL to article: http://nieuws.uilenstede.nl/2013/06/17/noodknop-werkt-niet/