Uilenfest!

vbu | 3 september 2013 | VERSTUUR | PRINT   
Het Uilenfest staat weer voor de deur en dit jaar belooft het een fantastisch feest te worden! Met acts van echte Uilenstedenaren als Carlien Jeanne en Gork A27 heeft deze editie een lokaal tintje gekregen. Maar ook de geweldige bands Meneer van Dalen en Haystack Heroes zullen voor een zeer geslaagde avond gaan zorgen. De nacht wordt feestelijk afgesloten door DJ Stefan Milan. Een feest om niet te missen! Er is geen entree geld, en dus ook geen reden om niet te komen! Bovendien wordt de drank verkocht tegen de altijd zachte prijsjes van Café uilenstede, en verzorgt het café een BBQ. Zorg dat je erbij bent! Kijk op de facebookpagina voor het programma, voorproefjes en verdere informatie.
bron | Vereniging van Bewoners van Uilenstede

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT