- Uilenstede Nieuws - http://nieuws.uilenstede.nl -

Parkeerplaatsen afgesloten

Posted By On 23 september 2013 @ 16:52 In Uilenstede Nieuws, Verbouwing | 1 Comment

Vanaf morgen, dinsdag 24 september, wordt de parkeerplaats tussen de Torens 1 en 2 op Uilenstede-Zuid én de parkeerplaats naast Toren 1, tegenover Bavinckstaete in zijn geheel afgesloten.

Dat is te lezen op de verboden te parkeren borden met de datum 24 september op en rondom deze parkeerplaatsen.

Bewoners van de Torens 1 en 2 werden hier ook al eerder middels een mail van DUWO (Louis Lengams) op de hoogte gebracht.

Deze afsluiting maakt onderdeel uit van de herstructurering van het terrein op Uilenstede (lees hier). Volgens bovengenoemde mail is de afsluiting tijdelijk en wordt de parkeerplaats uiteindelijk drie maal zo groot. Voor die grotere parkeerplaats moeten de bomen én de fietsenstalling van Toren 2 wijken. Waarover later nog meer.

Hoe lang de afsluiting en de werkzaamheden gaan duren is bij uw nieuws niet bekend. Maar het zal toch minimaal twee weken zijn, want de fietsenhokken van Toren 2 worden, volgens dezelfde mail en al enkele borden, vanaf volgende week afgebroken.

Overigens zou men achter Toren 3 beginnen met de werkzaamheden. Er wordt daar een vijver gegraven die verbonden wordt met de waterpartijen hier. Daartoe zou vanaf 16 september de doorgang van die Toren naar de Prof Meijerslaan worden afgesloten. Tot op heden kun je er echter nog gewoon te voet of met de fiets langs.

Bron: Uilenstede Nieuws, DUWO-mail, borden


Article printed from Uilenstede Nieuws: http://nieuws.uilenstede.nl

URL to article: http://nieuws.uilenstede.nl/2013/09/23/parkeerplaatsen-afgesloten/