- Uilenstede Nieuws - http://nieuws.uilenstede.nl -

Zet je fiets in de flat

Posted By On 27 september 2013 @ 12:11 In Uilenstede Nieuws, Verbouwing | 14 Comments

Komende maandag, 30 september, worden de fietsenhokken van Toren 2 op Uilenstede-Zuid afgebroken in het kader van de werkzaamheden aan het terrein (lees hier). Er is echter nauwelijks nagedacht over een adequate oplossing voor de fietsen alhier.

Men is van plan om maandag de fietsenhokken af te breken en daarna de fietsenrekken uit die hokken inclusief de fietsen op het grasveldje voor de flat te zetten. In de openlucht dus.

Men (aldus de gemeentelijke opzichter)¬†hoopt daarna nog voor de kerst om een meer “definitieve”, tijdelijke oplossing te hebben voor de fietsen. Die zal bestaan uit het plaatsen van een lange rij fietsenrekken (vermoedelijk vergelijkbaar met die bij bushalte’s) op de dan nieuw aangelegde parkeerplaats.

Voordat die kan worden aangelegd moet namelijk eerst nog de riolering vervangen worden.

Als alles klaar is; ergens volgend jaar zou het best kunnen dat er weer iets overdekts komt qua fietsenstalling op Uilenstede-Zuid, maar daar wist de aannemer niets van. Dat was een zaak van en voor DUWO.

Veel mensen hebben al aangegeven dat zij er weinig voor voelen om hun fiets de hele winter in de open lucht te laten staan.

De oplossing daarvoor lijkt uw Nieuws simpel. Zet gewoon je fiets in de flat. Er is behoorlijk wat ruimte in de trappenhuizen van de flat.

Bron: Uilenstede Nieuws, opzichter gemeente, DUWO


Article printed from Uilenstede Nieuws: http://nieuws.uilenstede.nl

URL to article: http://nieuws.uilenstede.nl/2013/09/27/zet-je-fiets-in-de-flat/