ALV VBU: 2 april

vbu | 19 maart 2014 | VERSTUUR | PRINT   
Beste leden, Op woensdag 2 april aanstaande vindt de eerste algemene ledenvergadering van dit jaar plaats. Je bent welkom vanaf 19:45 op ons kantoor (Uilenstede 2). De vergadering begint om 20:00. Op de agenda staan de volgende punten: - Goedkeuring bestuursleden - Jaarverslag 2013 - Vragenronde bewoners Na afloop van de vergadering is er een borrel en ook daar ben je uiteraard van harte welkom. Wil je weten wie jou vertegenwoordigen bij DUWO en de gemeente? Wil je inspraak in het beleid van de VBU? Heb je vragen of klachten over wonen op Uilenstede, de herstructurering van de campus, DUWO of DUWO onderhoud? Bezoek dan woensdag 2 april onze ALV!
bron | Vereniging van Bewoners van Uilenstede

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT