Terreinwerkzaamheden

23 maart 2014 | VERSTUUR | PRINT   

conceptplannen DUWO op Google EarthEr wordt inmiddels overal op Uilenstede druk gewerkt om de tien miljoen euro (lees hier), die men beschikbaar heeft voor het herstructureren van het terrein beschikbaar heeft, uit te geven.

Op Uilenstede-Oost (bij Kronenburg) wordt al sinds 2012 gebouwd, nadat men eerst het VU-guesthouse / Hospitium had afgebroken (lees hier). Deze werkzaamheden vallen eigenlijk onder een ander plan dan de herstructurering. En horen dus ook niet bij de tien miljoen die voor het terrein beschikbaar is.

In september 2013 is men officieel; de eerste schop (lees hier) en ook echt begonnen met de terreinwerkzaamheden ten behoeve van de herstructurering op Uilenstede-Zuid.

Voor een impressie van de plannen, d.d. april 2011, kijk op de VBU-site: Klik hier, klik daarna op de link herstructurering kaart.

Bijna een jaar eerder (!), in november 2012 had men al een grote bouwkeet / tent geplaatst op het voormalige Uilenpop-veld – of de laatste jaren (sinds het einde van Uilenpop) het hondepoepveld van Amstelveen-Noord- achter de fietsenstallingen van de Torens 1 en 2 (lees hier).

De echte werkzaamheden bestonden uit het gedeeltelijk afbreken van de parkeerplaatsen naast Toren 1 en tuseen de Torens 1 en 2.

Waarna eind september de fietsenstallingen van Toren 2 werden afgebroken.

Bron: Uilenstede Nieuws

   Laat een bericht achter

De volgende HTML codes zijn toegestaan  

<a href> <b> <code> <i> <strike> <strong>        |    BERICHT