- Uilenstede Nieuws - http://nieuws.uilenstede.nl -

Dinsdag boetedag

Posted By On 30 september 2014 @ 13:09 In Uilenstede Nieuws, Veiligheid | No Comments

ParkeerbordVandaag, dinsdag 30 september 2014, zijn er rond tweeën een tweetal agenten bezig om parkeerboete’s te schrijven op de parkeerplaats op Uilenstede-Zuid.

Dat is de parkeerplaats die naast Toren 1 ligt.

Deze parkeerplaats is met het “grote terreinplan” helemaal opnieuw aangelegd. Daaraan zijn o.a. de fietsenstallingen van Toren 2 aan opgeofferd, evenals het hondepoepterrein van Amstelveen-Noord (het voormalige Uilenpop terrein).

Sinds de zomervakantie wordt het daar steeds voller. Momenteel is het zo vol dat er meerdere autoos buiten de parkeervakken staan. Die auto’s krijgen dus nu een prent achter hun ruitenwisser.

Voor het “grote terreinherinrichtingsplan” van DUWO c.s. was er altijd ruim voldoende parkeerruimte op de parkeerplaatsen op Uilenstede-Zuid. Er waren in ieder geval altijd nog wel parkeervakken leeg.

Er werden dan wel weer geregeld autoos op de weg geparkeerd, o.a. op de T-splitsing van de Uilenstede-weg en de Prof. Bavincklaan.

Update dinsdagavond:

Even gecheckt, maar er staan keurig blauwe borden met daarop een P en daaronder een wit bordje met de tekst: “parkeren uitsluitend in de vakken” naast de enige toegangsweg naar deze parkeerplaats. In het verleden wel eens een bekeuringsrondje gestopt door de schrijvende agentes erop te wijzen dat die borden niet op alle toegangen naar de betreffende parkeerplaats stonden.

Het sanctiebedrag is € 90. Ik neem aan naast de, inmiddels  ook alweer, € 7 administratiekosten. Zag zo snel toch een twaalftal autoos met gele papiertjes achter de ruiten. Toch weer ruim duizend euro voor de schatkist.

Bron: Uilenstede Nieuws


Article printed from Uilenstede Nieuws: http://nieuws.uilenstede.nl

URL to article: http://nieuws.uilenstede.nl/2014/09/30/dinsdag-boetedag/